BMW 1-serie 118i BJ2009
Merk
BMW
Type
E87 118i
Bouwjaar
2009
Kilometerstand
232.500
Transmissie
Handgeschakeld
Deuren
5
Carrosserie
Hatchback
Kleur
Zwart
BTW/Marge
Marge
Prijs
VERKOCHT
Omschrijving

Zeer strakke, zeer goede staat verkerende BMW E87 118i LCI (facelift)

Merk: BMW
Type: E87 1-serie
Vermogen: 143pk
Model: hatchback
Kleur: Zwart metallic
Bouwjaar: 07-2009
APK: 10-07-2019
KM stand: 232.500 km

De auto is voorzien van de volgende optie's:
- elektrische ramen voor + achter;
- elektrische bedienbare spiegels;
- centrale deurvergrendeling op afstand;
- lederen sportstuur met stuurbediening;
- sportinterieur;

- hoofdsteunen achter;
- digitale climate control (airco);
- business radio;
- 6-bak;
- 2 x sleutel;

- onderhoudsboekjes aanwezig (volledig ingevuld);

Het betreft hier een heel strakke 1-serie die voorzien is van de 118i motorisatie. Laat je niet vergissen in de aanduiding want de auto beschikt wel degelijk over een 2.0- liter motor. Zodoende is de auto krachtig genoeg voor zijn relatief lage gewicht van 1250 kilogram. Het betreft een facelift uitvoering wat de auto een stuk frisser uiterlijk meegeeft t.o.v. de pre-facelift. Kenmerkend zijn de gewijzigde voor- en achterbumper, standaard meegespoten deurgrepen en degelijker materiaalgebruik in het interieur. De auto is destijds smaakvol samengesteld: Zwart metallic, 16" lichtmetaal, sportstuur met stuurbediening en heerlijk zittende sportstoelen. De motor loopt zijdezacht zonder rare bijgeluiden. Tevens schakelt en koppelt de auto voortreffelijk. Geen overmatig oliegebruik of kettinggeratel in tegenstelling tot velen.
Als 1 van de weinige auto's in zijn segment heeft de BMW de aandrijving op de achterwielen en het voordeel daarvan is: je voelt de aandrijving niet 'in' je stuur en de voorwielen doen alleen datgene waarvoor ze bedoeld zijn: sturen. Het dashboard is typisch BMW: strak en zakelijk. 

De auto is tot op heden altijd dealer onderhouden. De auto heeft slechts twee voorgaande eigenaren gehad die er, gezien de huidige staat, uiterst zuinig mee zijn omgegaan. Nagenoeg geen gebruikerssporen en de auto rijdt en schakelt verder probleemloos. Tevens is de distributieketting al vervangen dus hier heeft men geen omkijken meer na. Diverse facturen ter inzage. De auto staat rondom op z.g.a.n. Vredestein banden. Kortom: zowel de optische en de technische staat zijn dik inorde. Remt, rijdt en schakelt echt als nieuw. Kilometerstand is dus absoluut niet af te zien aan de auto.

Heeft deze auto uw interesse gewekt, aarzel dan niet en bel gerust.
Paul Smeets
www.smeets-auto-select.nl
0031 6 518 18 875

Meer informatie over deze BMW?
Smeets Auto Select
Graafschap Hornelaan 157L
6001 AC Weert
info@smeets-auto-select.nl
06 - 518 18 875

Bezichtiging op afspraak!