BMW 3-serie E36 320i M-tech 1997 196.750km NAP
Merk
BMW
Type
3-serie 320i
Bouwjaar
1997
Kilometerstand
196.750
Transmissie
Handgeschakeld
Deuren
4
Carrosserie
Sedan
Kleur
Montrealblauw
BTW/Marge
Marge
Prijs
VERKOCHT
Omschrijving

Te koop:

Heel nette, in zeer goede staat verkerende BMW E36 320i M-tech uitgevoerd

Merk: BMW
Type: 3-serie (150pk)
Model: sedan
Kleur: montrealblau metallic
Bouwjaar: 12-1997
KM stand: 196.750 km (NAP aanwezig)

De auto is voorzien van de volgende optie's:
- elektrische ramen voor;
- elektrische bedienbare spiegels;
- centrale deurvergrendeling;
- originele 17" BMW M3 motorsport velgen (style 22);
- hoofdsteunen achter;

- edition interieur;
- lederen M3-stuur;
- ASC (traction control);
- 6-knops boardcomputer;

- climate control (airco);
- PDC achter (park distance control);

- hout inleg;
- 2 X sleutel.

De BMW van het type E36 in een uitmuntende staat, ze zijn zeldzaam aan het worden. Vooral als deze dan ook nog eens is uitgerust met de voor BMW typerende 6- inlijn motor. Deze 2.0 liter motor is gekoppeld aan een handgeschakelde 5-bak wat het sportieve karakter van de 3-serie eer aan doet. Optisch is deze auto voorzien van het M-tech sportpakket. Hierdoor heeft de auto een sportief voorkomen. Dit gecombineerd met de montrealblauwe lak en originele 17" M3 velgen maken het absoluut een plaatje om na te kijken. De staat van deze BMW is, zeker gezien zijn leeftijd van nagenoeg 20 jaar, absoluut uniek te noemen. Geen roest wat een heel bekend euvel is van een E36. Daarbij is de staat van de carrosserie zeer strak, van gebruikerssporen is hier nauwelijks sprake. Het interieur is ook in een heel nette staat, geen doorhangende hemel of loszittende deurpanelen. Het betreft tevens een Edition- uitvoering. Deze Edition- uitvoeringen worden veelal bij BMW geintroduceerd wanneer een modellenreeks op zijn einde aan het lopen is. Deze uitvoeringen zijn veelal rijker uitgerust om de voorraadschappen bij BMW wat uit te dunnen. Zo is deze 320i voorzien van elektrische ramen voor, parkeersensoren, 6-knops boardcomputer, digitale airco en traction control.
Op onderhoud is tevens niet bespaard, onderhoudsboekjes en diverse facturen aanwezig om dit aan te tonen. Zo heeft de auto vorig jaar op technisch vlak groot onderhoud gehad waarbij kosten nog moeite gespaard zijn. Hierbij zijn vervangen: koppakking, kleppendekselpakking, bougies, viscokoppeling, radiateur, radiateurslangen, thermostaat, thermostaathuis, waterpomp en de poelies. Als laatste is ook het onderstel aangepakt door middel van niieuwe veerpootlagers+toebehoren en een sportonderstel van AP-Sportfahrwerk. Zoals eerder aangegeven staat de auto op originele M3-velgen met z.g.a.n.banden rondom. Geen achterstallig onderhoud dus. 

De auto is, gezien zijn leeftijd, redelijk spaarzaam gebruikt. Een gemiddelde van ongeveer 9000km per jaar zorgen ervoor dat deze BMW nu om en nabij de 197.000km op de klok heeft staan. Dit is uiteraard aan te tonen aan de hand van het NAP- certificaat. Kortom dit is een exemplaar waar men nog jaren rijplezier van kan hebben. Tevens, gezien de staat, een waardevaste investering. In deze conditie namelijk nagenoeg niet meer te vinden.

Heeft deze auto uw interesse gewekt, aarzel dan niet en bel gerust.
Paul Smeets
www.smeets-auto-select.nl
0031 6 518 18 875

Meer informatie over deze BMW?
Smeets Auto Select
Graafschap Hornelaan 157L
6001 AC Weert
info@smeets-auto-select.nl
06 - 518 18 875

Bezichtiging op afspraak!